Αεροδρόμια -Σταθμοί - Λιμάνια

Από και προς Αεροδρόμιο.

Αν έχετε να πάρετε κάποια πτήση ή έρχεστε με αεροπλάνο η DelphiTaxi έγκαιρα, άνετα και με ασφάλεια θα σας πάει ή παραλάβει από το αεροδρόμιο της επιλογής σας. Χωρίς άγχος και προβλήματα.

Κράτηση

Από και προς Λιμάνια

Φτάσατε μόλις σε κάποιο ελληνικό λιμάνι; η DelphiTaxi σας περιμένει για να συνεχίσετε το ταξίδι σας. Αν πάλι σκοπεύετε να αρχίσετε μια κρουαζιέρα σας πηγαίνουμε στο λιμάνι της επιλογής σας.

Κράτηση

Από και προς σταθμούς Τραίνου

Η DelphiTaxi αναλαμβάνει να σας παραλάβει από τον σταθμό του τραίνου της επιλογής σας ή να σας πάει σε αυτόν. Μην αγχώνεστε για τα ωράρια θα είστε έγκαιρα και άνετα στο τραίνο σας!

Κράτηση

Μονοήμερες Εκδρομές

Μονή Οσίου Λουκά

Το βυζαντινό Μοναστήρι του Οσίου Λουκά χτίστηκε τον 11ο αιώνα μ.Χ. και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της βυζαντινής αρχιτεκτονικής και τέχνης. Περιλαμβάνεται στον κατάλογο της UNESCO για την παγκόσμια κληρονομιά μαζί με τις μονές του Δαφνίου και της Νέας Μονής.

Η DelphiTaxi θα σας πάρει από το ξενοδοχείο σας και οδηγώντας από τους Δελφούς και την Αράχωβα θα σας πάει στον Όσιο Λουκά στις πλαγιές του Ελικώνα.

Κράτηση

Γαλαξίδι

Χτισμένο απένατι από τους Δελφούς στην άλλη μεριά του κόλπου της Ιτέας, βρίσκεται το φημησμένο για την ναυτοσύνη του Γαλαξίδι. Η DelphiTaxi θα σας οδηγήσει στο ένδοξο αυτό χωριό τα ιστιοφόρα του οποίου κυριάρχούσαν στη Μεσόγειο κατά το 19ο αιώνα.

Επισκεφθείτε το Ναυτικό Μουσείο και αφού περιηγηθείτε στους γραφικούς δρόμους μην αμελήσετε να δείτε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου με το εκπληκτικό τέμπλο του και το περίφημο ηλιακό του ρολόι με τον ζωδιακό κύκλο.

Κράτηση

Μετέωρα

Τα Μετέωρα αποτελούν το μεγαλύτερο μοναστηριακό συγκρότημα μετά το Άγιον Όρος. Η δε ιστορία τους αρχίζει στον 11ο αιώνα μ.Χ. Η UNESCO τα χαρακτηρίζει ως ένα μοναδικό φαινόμενο πολιτιστικής κληρονομιάς, αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς και θρησκευτικούς πόλους της Ελλάδας.

Η DelphiTaxi θα σας πάει άνετα μέσω Μπράλου και της Θεσσαλικής πεδιάδας στην Καλαμπάκα και από εκεί στα Μετέωρα για να επισκεφθείτε τις μονές.

Κράτηση

Περιηγήσεις

Αθήνα - Όσιος Λουκάς -
Δελφοί - Γαλαξίδι - Μετέωρα - Αθήνα

Το διήμερο αυτό τουρ της DelphiTaxi σας μεταφέρει στην καρδιά της ηπειρωτικής Ελλάδας με τα εξαίσια τοπία των βουνών της.
Θα επισκεφθείτε τους Δελφούς και το ιερό του Απόλλωνα, τον Όσιο Λουκά και τα μαγευτικά Μεταίωρα.

Κράτηση

Αθήνα - Κόρινθος - Ολυμπία -
Δελφοί - Μετέωρα -
Αθήνα

Σε 3 ημέρες η DelphiTaxi θα σας παέι στους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Στερεάς και της Πελοπονήσου.
Η περιήγηση είναι επιδέχεται πλήρους εξατομίκευσης ώστε να καλύψει τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Κράτηση

Δελφοί - Ολύμπια -
Καρδαμύλη - Σπάρτη - Ναύπλιο - Κόρινθος - Αθήνα

Η περιήγηση αυτή της DelphiTaxi είναι 4 ημερών και εστιάζει στην Πελοπόνησο και τους Δελφούς.
Περιλαμβάνει μαγευτικούς τόπους και επιδέχεται πλήρους εξατομίκευσης ώστε να καλύψει τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Κράτηση